Újra az alapítványi stand volt az egyik legnépszerűbb az Educatio Kiállításon

Az OTP Fáy András Alapítvány - az elmúlt 4 évhez hasonlóan - ismét megjelent kiállítóként az Educatio Kiállításon, amelyen több ezer érdeklődő fiatalt és szüleiket, tanárt szólított meg a három nap alatt.

Az év legnagyobb oktatási szakkiállításán az O.K. Központ és a végzős diákoknak pályaorientációs és karrier tanácsokat adó mileszel.hu mellett megjelent az Alapítvány legújabb projektje, a Sulibank is, amely az általános iskolásokat célozza meg egyedi programjával. (A mileszel.hu szakembereinek beszámolóját hamarosan közzétesszük.)

Az O.K. Központ trénerei több aktivitással is várták a lelkes középiskolásokat és pedagógusokat, akik egy-egy játékos elem kipróbálását követően megpörgethették a szerencsekereket, így mindenki garantált ajándéktárggyal és élménnyel távozhatott. Az aktivitások során a résztvevők bepillantást nyerhettek az O.K. Központ saját fejlesztésű tréningjeibe, azok módszertanába, találkozhattak különleges és modern eszközparkjának egyes elemeivel, valamint természetesen egy csipetnyi pénzügyi tudást is szerezhettek. Azaz a kiállítás újabb jó alkalmat teremtett arra, hogy az Alapítvány által működtetett O.K. Központot a munkatársak tovább népszerűsítsék, még több diákhoz eljuttassák az ingyenes pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningek lehetőségét, továbbá arra is, hogy bizonyos kutatásokat végezzenek.

Az alapítványi standon a Fáy András halálának 150. évfordulójára összeállított Fáy150 emlékévvel is találkozhattak a látogatók.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.