Új helyszín, magasabb színvonal mellett döntöttek a projektvezetők

Alapítvány > Oktatási központ

Az OTP Fáy András Alapítvány vezetése miután szembesült, hogy az O.K. Központ akár európai szintű példamutató programmá válhat egyre több szakértőt vont be a helyszín kiválasztásába. Így a szakmai tervek újragondolása, a továbbfejleszthetőség műszaki korlátai és az ügy társadalmi értékének megnövekedése miatt az utolsó pillanatban változott az O.K. Központ helyszíne.

A Budapest VI. kerületében a Podmaniczky utcába tervezett oktatási bázis helyett a projektvezetők egy teljes ház, egy igazi oktatási központ birtokbavétele - kibérlése - mellett döntöttek. Az O.K. Központ így Budapest egy korábban is híres oktatási intézményének a helyére kerül, a British Counciltól veszi át az oktatás „képzeletbeli staféta botját".

Az O.K. Központ a pénzügyi, gazdasági edukáció méltó helyszínére a Benczúr utca 26-ba költözik.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.


Vissza

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez