Távoktatási próbanap a Mintaiskolában

Hírek > Hírek

Pénteken az OTP Fáy András Alapítvány trénerei a Budai Középiskola 11. évfolyamos diákjainak véleményét kérték ki az O.K. Központ távoktatási oldalával kapcsolatban.

A közelmúltban új videófelvételekkel kiegészített oldalról egyértelműen kijelenthető, hogy elérheti célját, azaz segítheti a tudásátadás folyamatát a pénzügy, a gazdaság, a gazdálkodás területén egy olyan csatornán keresztül, amely ma a legnépszerűbb a fiatalok körében. A diákok kiemelték az oldal átláthatóságát, színességét, könnyen értelmezhetőnek titulálták, valamint nagy örömöt jelentett a trénereknek, hogy az ő videóikat külön is megdicsérték.

Az Alapítvány tervezi, hogy a jövőben újabb tudásanyagokkal egészíti ki a honlapot, hogy az idelátogató érdeklődők még színesebb, komplexebb képet kapjanak a pénzügyekről, a gazdasági és gazdálkodási kérdésekről.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.


 

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez