Szakmai előadás és koncertek Rendhagyó Tanévnyitó Pedagógusoknak rendezvényünkön

Közel 100 tanár vett részt az OTP Fáy András Alapítvány szeptember 5-én az O.K. Központban tartott Rendhagyó Tanévnyitó Pedagógusoknak rendezvényén. Az első alkalommal megrendezett exkluzív estén egy szakmai előadás mellett könnyűzenei koncertek várták az érdeklődőket.

Az esemény kezdő programeleme Mérő László pszichológus professzor „Konvertálható tudás" című előadást volt, ezt követték a zenei produkciók: a legutóbbi X-Faktor nyertese, Danics Dóra, valamint az idei Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Kállay-Saunders András fellépései. Mindezek mellett természetesen vendégül is láttuk a tanárokat többek között hidegtálakkal és a Fáy150 Emlékév kapcsán „Fáy fröccsel".

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.