O.K. Pedagógus Est Nyíregyházán

2014.11.26.

2014. november 25-én, Nyíregyházán megrendezésre került az OTP Fáy András Alapítvány Pedagógus Estje. A szimbolikus eseményen a város oktatási intézmények vezetőivel közösen ünnepelte meg az O.K. Központ az első nyíregyházi tréning féléves évfordulóját.

Az eseményt az Alapítvány ügyvivője, Schrankó Péter nyitotta meg beszédével, melyben kiemelte a nyitott és felelős nyíregyházi pedagógusok szerepét az első vidéki O.K. Központ eddigi sikereiben. Ezt követően emlékérem átadására került sor. Az Alapítvány ezzel köszönte meg a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatójának, Márk Attila Olivérnek és a OTP Bank nyíregyházi igazgatónőjének, Kokas Attilánénak azt a munkát, rugalmasságot, állandó segítséget, szoros együttműködésüket és támogatást, melyet az elmúlt fél év során nyújtottak.

A rendezvényen számos nyíregyházi iskola képviseltette magát. Egy előadás keretében mélyebben megismerkedtek a nyíregyházi trénerek tevékenységével, valamint a jövőbeli tervekkel. Az est állófogadással és Palcsó Tamás énekes szórakoztató koncertjével zárult.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.