Nyíregyházán folytatódott a Beetle Roadshow

2014.10.22.

Október 22-én, az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban járt az O.K. Központ „csodabogara". Az eseményen újra részt vett Varga Viktor, aki a kedvezőtlen időjárás ellenére nagyon jó hangulatot varázsolt.

Az érdeklődők nemcsak az O.K. Központ programjaival és trénereivel ismerkedhettek meg, hanem személyes fotókat is készíthettek az énekessel és kipróbálhatták a Beetlet is, amelynek ezen a napon is hatalmas sikere volt. Természetesen Nyíregyházán is felcsendült a már jól ismert O.K. Dal, amelyet Varga Viktor és LL Junior készített el az O.K. Központ részére.

A szórakozási lehetőségek mellett a diákok nagyon sok hasznos pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismerettel gazdagodhattak az OTP Fáy András Alapítvány munkatársainak köszönhetően, hiszen a rendezvény fő témája ismét a pénzügyi tudatosság volt.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.