Megtörtént az O.K. Központ munkatársainak a kiválasztása

Alapítvány > Oktatási központ

Nehéz dolga volt az OTP Fáy András Alapítvány HR szakembereinek, hiszen az álláshirdetésre csaknem 900 jelentkező küldte el az önéletrajzát és közel 100 jelentkezővel készültek személyes állásinterjúk.

A jelentkezők nagytöbbsége igen jól felkészült volt, a munkaerőpiac különböző szegmenseiből érkeztek. Voltak pedagógusok, kommunikációs szakemberek, pszichológusok, szociológusok, nem volt ritka, a több diplomás szakember sem.

Az Alapítvány HR szakembereinek egyrészt nagy választási lehetőséget biztosított a sok jó szakember jelentkezése, másrészt viszont nehéz volt a sok jóból kiválasztani a leg rátermettebbeket, valamint fontos szempont volt, hogy a kiválasztottak jól tudjanak csapatban dolgozni, csapatként együttműködni.

A szakembereink felkészültségének köszönhetően, biztos, hogy a kiválasztott munkatársakból sikerül egy jó csapatot összeállítani, aki hosszú távon szolgálják az Alapítvány és az oktatandó diákok érdekeit.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.

OTP Fáy András Alapítvány