Megkezdődött az O.K. Központ trénereinek képzése

Alapítvány > Oktatási központ

A Mathias-Institut Intézet szakembereinek közreműködésével megkezdődött az OTP Fáy András Alapítvány leendő munkatársainak továbbképzése.

Ennek keretében, a már korábban kidolgozott pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációs tananyagokon és az ehhez szükséges pedagógiai és andragógiai módszertani ismereteken túl, a munkatársak megismerkednek a legkorszerűbb interaktív technikai eszközök használatával is.

Az egyes képzési modulok között minden résztvevőnek eredményes záróvizsgát kell tennie, annak érdekében, hogy részt vehessen az egymásra épülő képzési szakaszokban is.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.