Már az első napon több ezer látogató az OTP Fáy András Alapítvány standjánál

Az Alapítvány immár 5. alkalommal vesz részt az ország legnagyobb oktatási szakkiállításán, az Educatio Kiállításon, amely idén 14. alkalommal kerül megrendezésre. Az Alapítvány standja igen népszerű, már az első nap több ezren ismerkedtek meg az O.K. Központtal és a Sulibank projekttel, valamit közel száz diák kapott pályaorientációs és karrier tanácsokat a mielszel.hu szakembereitől.

A résztvevők a hasznos, jövőtudatosságra nevelő információkon túl ajándékokhoz is juthatnak: az alapítványi szerencsekerékkel többek között pénztárca, nyakpánt, vászontáska, „különleges címlapfotózás" vagy éppen - az OTP Travel jóvoltából - nemzetközi diákigazolvány nyerhető.

A rendezvény szombat délutánig várja a látogatókat a Papp László Budapest Sportarénában.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.