Beetle Roadshow a Budai Középiskolában

Hírek > Hírek

2014. október 20-án ismét útra kelt az O.K. Központ „csodabogara" és az Alapítvány Mintaiskolájába, a Budai Középiskolába látogatott. Újfent csatlakozott a programhoz Varga Viktor is, hogy a trénerekkel együtt hirdesse a pénzügyi tudatosság fontosságát és vigye az O.K. Központ hírét.

Az énekes közvetlensége nagyon szimpatikus volt a fiataloknak, sok-sok fénykép született az iskola udvarán töltött idő alatt. Meghallgattuk közösen az O.K. dalt, mely szintén nagy sikernek örvendett. A diákok visszatapsolták, így a délután folyamán még párszor felzendült az O.K. Központnak írt zene, mely a sikerről, az önuralomról, a tervezésről és a tudatosságról szól.

A Beetle Roadshow 2. állomásán több száz diák vett részt, akik próbára tehették pénzügyi ismereteiket, és megismerkedhettek az O.K. Beetle-vel kívülről-belülről egyaránt.

Folytatás szerdán (október 22-én) Nyíregyházán következik.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.


 

 

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez