Az OTP Fáy András Alapítvány szeretettel vár minden érdeklődőt a Sziget fesztiválon

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az OTP Fáy András Alapítvány 2013-ban is részt vesz a Sziget fesztiválon. Azonban míg tavaly „csupán" a LogiKaland képviseltette magát, addig idén már egy újabb sátorral is kivonul.

A LogiKaland sátor a Civil Szigeten kap helyet, ahol a Mensa HungarIQa Egyesülettel együttműködésben mutatja be új, ingyenes, online IQ tesztjét, valamint a LogiKaland programot, amely keretében logikai játékokban vehetnek részt az érdeklődők.

A másik sátorban az Alapítvány trénerei az O.K. Központ tevékenységébe avatják be a látogatókat, ahol különböző gazdasági és pénzügyi ismeretekre tehetnek szert, mindezt játékos formában.

Mindkét helyszínen 10 és 16 óra között várjuk kedves vendégeinket!

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.