Az OK projekt csodabogara bemutatkozott a nagyközönség előtt is

A Majosházán megrendezésre került Krumplibogár Találkozón első alkalommal került a nagyközönség elé az OK projektet hirdető VW Beetle. Az autó a megjelenést követően rögtön a látogatók kedvencévé vált, hiszen nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek és a felvonuló motorosok is érdeklődve szemlélték.

A „csodabogár", ahogy a rendezvényen nevezték, nem csak megjelenésében, hanem technikai felszereltségében sem hétköznapi, hiszen a benne elhelyezett 22 hangszóró mintegy 1800 watt teljesítmény leadására képes. Továbbá fel van szerelve egy LCD televízióval és egy Kinecttel kiegészített X-Box játékkonzollal, amelyek remek szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek.

Sokan fényképezkedtek az autóval és többen be is ültek, hogy belülről is megnézhessék a modern technikai felszereléseket. Egy szerencsés hölgy O.K. Kapitány utasaként vehetett részt a települést körbejáró felvonuláson.

A nap folyamán többször is elhangzott az új O.K. dal, amely a fiatalok nagy többségének azonnal elnyerte a tetszését.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.