Az Alapítvány Ötletpályázatot hirdet digitális megoldásokra, a 12-22 éves korosztály sikerességéért!

2017.11.02.

Az OTP Fáy András Alapítvány - az EMMI és az OTP Bank támogatásával - Ötletpályázatot hirdet digitális megoldásokra, a 12-22 éves korosztály sikerességéért!

Az Alapítvány már évek óta készült arra, hogy az offline világban sikeressé vált oktatási tevékenységét az online világra is kiterjessze és a legmodernebb kommunikációs eszközök felhasználásával is valami nagyot alkosson.

Ennek most érkezett el az ideje és született meg Magyarország legnagyobb innovatív ötletpályázata!

2018. január 15-ig bárki jelentkezhet minden olyan digitálisan megvalósítható alkalmazással, projekttel, amely valóban segítheti, támogathatja és napi szinten kiegészítheti a fiatalok életét. Fontos a játékosság, a kreativitás, innovatív megközelítés, hogy a célcsoport tagjai klasszikus oktatás nélkül, szórakozva sajátítsanak el új ismereteket. Mint mindig, a pályázat során is fontos szempont, hogy olyan pályaművek szülessenek, amelyek kapcsolódnak a következő hármas fogalmi körhöz: pénzügyi ismeretek, gazdasági tudás, gazdálkodási ismeretek.
A legjobb ötletek összdíjazása bruttó 38 millió Forint!

A beérkezett terveket az alábbi négy tagú zsűri értékeli:

• Csányi Péter, digitális értékesítési és fejlesztési igazgató - OTP Bank
  • Dobó Mátyás, termékfejlesztési- és innovációs szakértő; ügyvezető -Endless.Consulting
  • Gróf Henrik Balázs, oktatás-szakmai igazgató - OTP Fáy András Alapítvány
  • Ságvári Bence, ifjúságkutató - Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont

A jelentkezés menete és a kiírás részletei a pályázat önálló weboldalán olvasható: http://fayotletpalyazat.hu/