Almágyon jártak az Alapítvány nyíregyházi trénerei

Hírek > Hírek

2016. december 9-én az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi trénerei Szlovákiában jártak, ahol az Alapiskola és Óvoda Almágy 8. és 9. évfolyamos diákjai vettek részt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningeken. A szlovákiai magyar tanulók oktatása az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projekt keretében valósult meg.

A diákok szlovákiai gazdasági és oktatási környezetre, illetve kultúrkörre adaptált évfolyamos tréningeken vettek részt, melyekben természetesen a pénzügyi-gazdasági tudatosságé volt a főszerep.Az Erasmus+ projektbeli partneriskola és a környékbeli oktatási intézmények pedagógusai a tréningekkel párhuzamosan egy módszertani bemutatón vettek részt, melynek során betekintést nyerhettek néhány gyakorlatba, az OK Projekt során alkalmazott egyedi módszertanba.A nap végén mind a diákok, mind a tanárok részéről pozitív visszajelzések érkeztek. A tréningekre és a módszertani bemutatóra is a jó hangulat mellett a mindennapokban használható ismeretek megszerzése volt a jellemző.


A nap képes beszámolója az Alapiskola Facebook oldalán érhető el.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda (Tempus Közalapítvány), sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez