„Korlátok nélkül” a pénzügyi-gazdasági tudatosságért

2014. szeptember 24-én az OTP Bank Fény utcai fiókjának nyílt napján vett részt az OTP Fáy András alapítvány három trénere. Az eseményen megváltozott képességű ügyfelek ismerkedtek a bankfiókkal, illetve az OK Központ trénerei színesítették a programot a már megszokott, szórakoztató és egyben pénzügyi tudatosságot bemutató aktivitásokkal.

A rendezvényen részt vevő ügyfelek számára az O.K. Központ háromállomásos rövid, de tartalmas gyakorlatsorozattal készült, amely során a vendégek bepillantást nyerhettek a tréningek módszerébe, hangulatába miközben az ő pénzügyi tudatosságuk, érzékenységük is fejlődött. A jó hangulatban zajló program zárásaként minden lelkes látogató az élményeken és tudáson kívül, egy-egy O.K.-s pénztárcával is gazdagodott.

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.