„A tanév az O.K. Központban kezdődik!”

Hírek > Hírek

Második tanévét kezdi meg az O.K. Központ idén szeptemberben, ezért minden eddiginél fontosabb az OTP Fáy András Alapítvány számára az, hogy még több iskola és tanár értesüljön a sikeres programról.

Az eddig több mint 5500 diákot fogadó oktatóközpontban továbbra is tárt karokkal várják a pénzügyi tudatosságra és önismeretre fogékony fiatalokat. Ez a cél vezérelte az Alapítvány munkatársait abban, hogy augusztus 22-én és 23-án önálló standdal képviseltesse magát a SYMA Csarnokban megrendezett „A tanév itt kezdődik!" elnevezésű szakmai eseményen.

A kétnapos program során számos iskolával, tanárral vettük fel a kapcsolatot és sokakat köszönthettünk az előző tanévből régi ismerősként. A rendezvény során közel félszáz iskola jelezte szándékát, hogy diákjaik nálunk tehessék meg első lépéseiket a pénzügyi tudatosság felé vezető úton. Itt érdemes kiemelni, hogy az O.K. Központ négy új tematikus programmal is várja az érdeklődő középiskolákat; a Sport és üzlet, a Média és üzlet, A pénz evolúciója, valamint a Környezetgazdálkodás elnevezésű modulokról honlapunkon bővebb tájékoztatás itt található.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.


 

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez